Cele mai indraznete tendinte de proiectare din 2021

In 2020 cu totii am petrecut mult mai mult timp acasa, iar odata cu intrarea in noul an, se pare ca situatia nu tinde sa se schimbe. Asta inseamna ca este timpul sa regandim spatiul de locuit pentru a ne acomoda mai bine la noul stil de viata. 

you could try here

Desi tendintele de amenajare a locuintelor sunt intr-o continua schimbare, evenimentele din ultimul an s-au concentrat pe doua teme principale: construirea unui spatiu functional si crearea unui sentiment de calm si bucurie. Potrivit expertilor, noul an vine cu noi tendinte de proiectare. 

construirea unui spatiu functional si crearea unui sentiment de calm si bucurie.

Albastrul clasic a fost numit culoarea Pantone pentru 2020, iar designerul de interior Vikki Long spune ca nuanta va persista pana cel putin in 2021. Totodata, ne putem astepta la o gama diversa de albastru, printre cu siguranta se va regasi si nuanta bleumarin.  „Trebuie sa avem grija ce nuante de albastru alegem pentru ca unele te pot face sa te simti deprimat”, a adaugat designerul. Iar pentru a pastra un anumit echilibru, Vikki Long recomanda accentele stralucitoare in galben sau tonuri aurii. 

„Trebuie sa avem grija ce nuante de albastru alegem pentru ca unele te pot face sa te simti deprimat”
„Trebuie sa avem grija ce nuante de albastru alegem pentru ca unele te pot face sa te simti deprimat”

In acelasi context, designerul Michelle Martel spune ca anul acesta se va pune accentul pe lumina naturala, dar mai ales in lunile din sezonul rece. Ca sugestie, pentru a capta cat mai multa, lumina, acesta este de parere ca niste jaluzele sau niste perdele in nuante deschise, cat mai transparente ar putea lasa lumina naturala sa invadeze spatiile inchise. „Este un mod usor si rapid de a aduce lumina si de a oferi un spatiu cat mai confortabil”, a adaugat acesta, subliniind si ideea ca un luminator ar completa perfect locuinta. 

„Este un mod usor si rapid de a aduce lumina si de a oferi un spatiu cat mai confortabil”
„Este un mod usor si rapid de a aduce lumina si de a oferi un spatiu cat mai confortabil”

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>