Care sunt noile tendintele in materie de decoratiuni interioare

Casa ta ar trebui sa fie un amestec in continua evolutie a tuturor lucrurilor pe care le iubesti. Dar, avand in vedere tendintele din noul sezon, pasionatii de moda prefera sa-si decoreze casa cu fiecare ocazie. 

In mod neasteptat, tendintele prezise pentru anul acesta se refera la crearea unei case reconfortante si primitoare. Amestecul modern al texturii de epoca stratificata si maximizarea luminii naturale reprezinta totodata, elemente esentiale pentru 2021. 

 „Desi 2020 s-a dovedit un an provocator, ne-a oferit, totodata, mai mult timp si, prin urmare, am investit mai mult in confortul si luxul proprietatilor noastre” a declarat designerul de interior Jules Upton de la Oval Interiors, pentru North Sands Developments.

Trendul  Grandmillennial 

Cheia acestei tendinte este adaugarea de straturi, pentru a crea un spatiu care sa confere relaxare si care sa reduca anxietatea.  Acest decor se adreseaza celor care prefera un stil mai putin simplist si care au o afinitate pentru pietrele pretioase sau mai putin pretioase. 

Trendul Structured Simplicity

Scopul este de a crea un spatiu calm, confortabil si relaxat. Are la baza transformarea caselor intr-un spatiu sigur si primitor pentru odihna si refacere. Daca acasa este refugiul tau, aceasta tendinta este pentru tine.

Trendul Honest comforts

La baza acestei tendinte raman pigmentii naturali. Alegeti un amestec de albastru si gri, insotit de accente roz si maro mai calde. Aceasta paleta de culori organice poate fi completata de tesaturi si verdeata. 

Chiar daca tendintele se schimba odata cu sezonul, o parte dintre acestea isi pastreaza popularitatea timp de ani de zile, continuand sa surprinda si sa incante. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>