Designerii au ales culorile interioare pentru anul 2021

Compania Behr Paint este unul dintre primii designeri care si-a dezvaluit predictia cu privire la culoarea anului 2021. Dupa toate evenimentele neplacute din 2020, designerii si specialistii in crearea vopselelor sunt pregatiti sa ne ofere un nou inceput si sa aduca putina culoare in 2021. 

In fiecare an, acestia selecteaza o nuanta care surprinde perfect momentul curent in design, adunand informatii din tendintele culturii pop, moda, arhitectura si tehnologie. Predictiile lor cu privire la culoare lui 2021 sunt deja confirmate. 

Se pare ca Behr propune pentru noul an o culoare inspirata din natura si care ofera o senzatie calda pentru interior. Canyon Dusk este o nuanta bogata care aminteste de solul argilos sau de cer, pe masura ce soarele scade sub orizont. 

Minwax a selectat Vintage Blue ca prima sa culoare a anului. Amestecul organic de albastru si verde cu nuante de gri deschis creeaza o atmosfera linistitoare si o senzatie nostalgica atunci cand este aplicata pe mobilierul din lemn. 

Institutul de Culoare Pantone a surprins prin alegerile sale de nuante contrastante ca alegere de top pentru 2021. Ultimate Grey and Illuminating, doua culori independente care se reunesc pentru a crea o combinatie aspirationala, ce imbina sentimente mai profunde de atentie cu promisiunea optimista a unei zile insorite.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>