Tapetul in 2021 – cele mai elegante moduri de a va stiliza camera

Imaginea de fundal este o tendinta cheie pentru 2021, astfel ca designerii scot la iveala cate ceva pentru toata lumea, de la modele florale traditionale si trompe l’oeil, pana la modele geometrice si tropicale contemporane sau chiar motive animale si arhitecturale.

Progresul in noile tehnici si finisaje de imprimare depaseete in mod constant limitele, iar disponibilitatea noilor substraturi il face si mai interesant. „Utilizarea de astazi este, de asemenea, mai indrazneata si mai curajoasa. Daca aveti incredere, exista posibilitati nesfarsite ”, explică David Harris, director de design la Andrew Martin.

Maximalismul revine si anul acesta, iar noul aspect indraznet este aici pentru a ramane. Clientii se pot delecta pentru 2021 dintr-un amestec captivant de amprente de leopard, pliuri si patch-uri, alaturi de combinatii stelare, dungi si piei metalice, demonstrand ca nimic nu poate fi „mai mult”. 

Tendintele florale pot fi adaptate pentru a se potrivi oricarui spatiu, fie ca este vintage, retro sau contemporan. Potrivit designerilor, aceste modele au imbunatatit mizele stilului pentru 2021. 

Se pare ca acum, mai mult ca oricand, ne inspiram din trecut pentru a influenta prezentul. Se observa adesea ca ne intoarcem la epoci trecute in perioade de incertitudine. La urma urmei, crearea unui decor potrivit este „o aventura de dragoste ”. 

Designerii vin cu un sfat pentru anul acesta si anume acela ca nu trebuie sa ne fie teama sa combinam diferite modele care ne creeaza o anumita placere. „Amestecati modele clasice, cum ar fi dungi sau flori, cu stiluri exotice, cum ar fi ikats si turcii Kilims”. Totodata, artistii ne sugereaza sa evitam incarcarea peretilor, alegand modele si culori care se completeaza reciproc. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>