Ce presupune arhitectura provinciala franceza?

Cunoscuta pentru aspectul sau impunator, asemanator conacului, arhitectura provinciala franceza a fost un stil popular de constructie inca din anii 1600 si ramane o alegere indragita si astazi. De obicei, casele provinciale franceze au fost construite de aristocrati francezi in provinciile din afara Parisului, cum ar fi Normandia, Bretania si Provence. 

Spre deosebire de multe alte tendinte de constructie si decorare, arhitectura provinciala franceza si-a pastrat cele mai multe elemente cheie in ultimele secole. Unele caracteristici distinctive ale arhitecturii provinciale franceze includ: fatade de caramida sau piatra, simetria, acoperisul cu varf abrupt, povesti care sa ofere istorie, interioare simple, dar elegante. 

La fel ca arhitectura coloniala franceza, casele provinciale sunt extrem de simetrice. In mod obisnuit, se poate observa ca intrarea din fata este centrata exact pe partea din fata a casei si acelasi numar de ferestre inalte, dreptunghiulare, pe fiecare parte a structurii. Aceste ferestre sunt de obicei flancate de obloane simple, pictate. Singura rupere de la simetrie pe unele case au fost turnurile rotunjite mentionate mai sus. 

Zona rurala este, fara indoiala, cel mai bun loc pentru a vedea si a va inspira din frumoasele case provinciale franceze. Multe dintre casele originale care dateaza din anii 1600 si 1700 sunt inca in picioare. Stilul provincial francez poate fi gasit in Statele Unite, in special in comunitatile care s-au extins rapid in anii 1920 si 1960. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>