Top 3 plante de apartament rezistente

Plantele de interior ofera numeroase avantaje, de la un aer mai curat, la un decor mai viu, insa cu toate acestea, alegerea potrivita in materie de soiurilor si modul de intretinere pot fi dificile daca nu primesti ajutor. Potrivit expertilor, va puteti bucura de aceste trei plante care vor prospera in interiorul a patru pereti un timp mai indelungat. 

Monstera sau „branza elvetiana” – este una dintre cele mai populare plante de interior si este raspandita in intreaga lume. Frunzele sale luxuriante, verzi, cu orificii distincte fac o „declaratie” uimitoare in orice camera si pot creste pentru a se potrivi oricarui spatiu. Plantele Monstera prefera un climat cald, departe de lumina directa a soarelui, iar pentru curatare, este suficient sa folositi o carpa umeda. 

Epipremnum aureum sau Iedera Diavolului – este o vita cu crestere rapida, potrivita pentru orice pozitie din casa. Fie ca sunt in ghivece suspendate sau butasi asezati in vaze de sticla, aceste plante necesita un minim de intretinere. Planta suporta seceta si nu necesita fertilizare regulata. In sezonul cald trebuie udata o data pe saptamana, iar in sezonul rece de doua ori pe luna. 

Dracaena Massangeana sau Mass Cane – aceasta planta este populara printre persoanele care nu se preocupa des de cresterea acestora. Planta ajunge intre 1,2 și 1,8 metri inaltime, avand tulpini si frunze lungi, verzi, cu dungi galbene. Este o optiune excelenta daca sunteti in cautarea unei plante de dimensiuni mari. Dracaena prefera lumina abundenta, insa poate tolera si lumina scazuta. Este de mentionat ca planta este toxica pentru caini si pisici, deci nu este cea mai buna opriune daca aveti prieteni cu blana prin casa. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>