Trei pasi pentru proiectarea unei case durabile si eficiente din punct de vedere energetic

Multi constructori de locuinte cauta noi modalitati de a se asigura ca masurile de eficienta energetica sunt incorporate in caracteristicile lor si in metodele de constructie. Acest lucru nu numai ca economiseste bani pe termen lung, ci si reduce impactul casei asupra mediului. 

Termostate inteligente 

Pentru multi constructori, termostatele inteligente sunt oferta standard si sunt incluse in planul de etaj pentru a crea economii de energie in timp. Dispozitivele pot fi programate pentru a avea temperaturi setate pe tot parcursul zilei pentru a economisi energie atunci cand nu sunteti acasa. De exemplu, Clayton, unul dintre principalii constructori de case prefabricate si construite pe santier, a inceput sa includa termostate inteligente ecobee3 lite in toate casele nou construite. Ecobee este inventatorul primului termostat inteligent Wi-Fi din lume si un lider in domeniul energetic. 

Ferestre cu emisii reduse 

Ferestrele cu emisii reduse sunt proiectate cu doua geamuri de sticla pentru a impiedica intrarea razelor UV in casa pe timpul zilei. Prin respingerea razelor UV, ferestrele pot ajuta la reglarea temperaturii interioare. Fara aceasta tehnologie, sistemul Incalzire, Ventilatie si Aer conditionat (HVAC) al casei ajunge sa lupte impotriva caldurii soarelui, mai ales in lunile fierbinti de vara. De asemenea, ferestrele low-e pot ajuta la reducerea decolorarii induse de UV a mobilierului de interior cu pana la 75%, dupa cum a raportat Energy.gov. 

Practicile de constructie ecologice

Reciclarea si eliminarea prafului pot redirectiona in fiecare an mai multe tone de deseuri care au un impact negativ asupra mediului. Metodele eficiente de constructie a locuintelor care duc la mai putine deseuri din constructii ajuta viitorul cumparator sa economiseasca bani prin scaderea costului total pentru construirea locuintei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>