Cum sa transformi buchetul de trandafiri intr-un suvenir vesnic

Trandafirii uscati au devenit, in ultimii ani, un tip de decor interior destul de accesat, avand in vedere ca frumusetea lor este capabila sa transforme orice spatiu fara a fi nevoie sa creeze aranjamente florale de dimensiuni mari. 

Conservarea prin uscare este cea mai comuna metoda de a pastra plantele „in viata”.  Aceasta metoda este cea mai buna pentru mugurii de trandafir care se pregatesc sa se deschida. Iata ce trebuie sa faceti: agatati plantele intr-un loc cald, uscat si intunecat, dar cu o ventilație buna, timp de doua saptamani, apoi legati un sir in jurul tupinilor si agatati-le cu susul in jos, pentru a impiedica umezeala sa se prinda. Odata ce plantele sunt complet uscate devin extrem de fragile, astfel ca mutarea lor necesita mare atentie. 

De asemenea, o metoda des folosita pentru conservarea plantelor este uscarea cu ajutorul fixativului, care confera petalelor fermitate si le impiedica sa cada in timp ce sunt agatate cu susul in jos. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa acoperit petalele, tulpina si frunzele cu lichid prin pulverizarea de la distanta.

In ideea de a pastra vie amintirea unei ocazii speciale prin procesul de uscarea al trandafirilor si nu numai, este unul relaxant si frumos care adesea, aduce o nota romantica si pretioasa spatiului in care te desfasori. Puteti opta pentru decoratiuni mai bogate sau va puteti limita la un buchet de flori uscate pentru birou, insa indiferent de alegerea pe care o faceti, v-ati ales cu un suvenir pentru totdeauna. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>