Moduri de a desfunda chiuveta fara piston

Primul pas pe care trebuie sa il faceti atunci cand vreti sa desfundati o giuveta este sa inchideti robinetul, dupa care creati un sigiliu eficient prin blocarea acestuia. Este mai usor sa faceti acest lucru daca va ajutati de un prosop. 

Daca nu aveti la indemana un piston pe care sa il utilizati, adaugati un amestec din bicarbonat de sodiu si otet. Aceasta solutie ieftina si la indemana necesita doua ingrediente de baza care ar trebui sa se gaseasca in aproximativ toate bucatariile. Adaugati cateva lingurite de praf de copt, urmate de o ceasca de otet alb. 

O alta varianta mai putin folosita este introducerea unui fir lung, de obicei este vorba de o sarma sau de un obiect flexibil si ascutit, in canalul de scurgere, astfel incat sa se indoaie de jur imprejurul conductei si sa agate ceea ce i blocheaza. Puteți cumpara un astfel de obiect sau il puteti crea acasa dintr-un umeras de rufe. 

A treia varianta presupune desurubarea cotul in U si eliminarea resturilor cu mana. Chiar daca este o metoda mai putin placuta, functioneaza de fiecare data. Echipati-va cu o pereche de manusi din cauciuc, asezati niste prosoape uzate in jur si desurubati incet filetul cu o cheie. Pregatiti o galeata sau un vas de bucatarie pentru a fi siguri ca nu murdariti incaperea. La final, nu uitati sa curatati toate elementele demontate intr-o alta chiuveta, baie sau robinetul exterior. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>