Cum sa-ti alegi culoarea potrivita a covorului

Daca nu sunteti siguri ce culoare de covor sa alegeti pentru dormitor, sufragerie sau holuri, cel mai bine ar fi sa luati in considerare elementele prezente in incapere, modul de utilizare al acesteia, dar si cantitatea de lumina care se propaga de-a lungul zilei. 

Mergeti cu o nuanta inchisa pentru a face camera sa para mai calda si confortabila sau alegeti o culoare deschisa pentru a face camera sa para mai spatioasa. Ideal ar fi sa alegeti o culoare care sa completeze mobilierul si designul incaperii, aceasta fiind si modalitatea perfecta de a restranse optiunile de culoare. Selectati o nuanta care se regaseste in aceeasi familie de culori ca si alte articole din camera, insa nu alegeti covorul numai pe baza decorului, in cazul in care il schimbati des sau intentionati sa il schimbati in curand.

Este de preferabil sa optati pentru modele sau culori mai inchise pentru zonele cu circulatie intensa. Daca incaperea nu este folosita des, culoarea covorului va persista o lunga perioada de timp, astfel incat murdaria si uzura sa nu apara la fel de usor. In acest context, un alb curat poate arata excelent intr-o sufragerie, atat timp cat nu este folosita prea mult. 

De asemenea, puteti alege un covor de culoare inchisa pentru a face camera sa para moderna si confortabila. In general, covoarele intunecate fac camerele sa para mai mici,iar aceasta poate fi o idee minunata dacă preferati un stil modern, cald si primitor. 

Pentru a ascunde murdaria si petele, optati pentru un covor multicolor. Daca aveti copii sau animale de companie, s-ar putea sa va faceți griji cu privire la urmele de picoare sau la firmituri. In acest caz, selectati covoare in 2-3 tonuri diferite, astfel petele sau urmele vor fi mai putin vizibile. De exemplu, optati pentru cu un amestec maro inchis, maro mediu si cafeniu pentru a acoperi podelele sufrageriei. In acest fel, nu veti observa la fel de usor parul de animale sau resturile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>