Cum sa-ti alegi salteaua potrivita in functie de pozitia de dormit

Primul lucru de care trebuie sa fii constient atunci cand achizitionezi un lucru este acela de a stii in ce investesti. Verificati toate optiunile disponibile, termenii perioadei de garantie si materialul, apoi faceți o cercetare amanuntita inainte de a alege o saltea. In mod ideal, un produs bine intretinuta ar trebui sa dureaze intre 7- 8 ani.

Unul dintre cei mai importanti pasi in alegerea saltelei potrivite este acela de a va cunoaste foarte bine pozitia de dormit. O saltea ideala ar trebui sa vina nu doar ca suport, ci ca o imbratisare a pozitiei de somn, lucru legat in mare parte de gradul de fermitate. Astfel, cu cat salteaua este mai ferma, cu atat este mai buna. 

Persoanele care obisnuiesc sa doarma pe spate au nevoie de fermitate si spirjin. In acest caz, salteaua nu trebuie sa fie prea moale, astfel incat sa ofere senzatia de scufundare. Cel mai bine ar fi sa optati pentru o slatea ferma de nivel mediu. 

Pentru persoanele care dorm pe partea laterala a patului, presiunea corpului este puternic dominata pe o parte. In acest caz, ar trebui sa cautati o saltea mai moale, cu o mai buna distributie a presiunii. Acest lucru va asigura confort si elimina durerile la nivelul soldurilor si umerilor. 

Iar in cazul in care pozitia de somn este dominant pe burta, se aplica cea mai mare presiune asupra trunchiului, asa ca este recomandata alegerea unei saltele ferme de nivel mediu pentru a evita problemele coloanei vertebrale. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>