Trei modalitati naturale care te ajuta sa scapi de furnicile din casa

La o prima cautare pe internet, rezultatele ar putea veni pagina dupa pagina, insa cate dintre acestea chiar functioneaza? Lasati solutiile chimice deoparte si abordati remediile ieftine, naturale si bazate pe stiinta. 

Curata casa cu otet de mere. Ce poate fi mai simplu?! Stergeti blaturile, dulapurile si orice suprafata in care ati vazut furnicile cu un amestec de 50-50 de otet si apa. Repetati procesul pe tot parcursul zilei pentru a mentine eficacitatea. In plus fata de indepartarea daunatorilor, otetul este un excelent produs de curatare universal. 

In cazul in care va intrebati cum functioneaza, furnicile il resping din doua motive: urasc mirosul de otet si elimina urmele de miros pe care le folosesc pentru a se deplasa. Observati furnicile pentru o vreme si veti ca toate urmeaza acelasi traseu de intrare si iesire al casei. 

Cafeaua este o alta metoda mai putin folosita, dar la indemana oricui. Daca sunteti bautori de cafea, pastrati zatul si stropiti gradina si exteriorul casei. Furnicile sunt respinse de mirosul cafelei, iar continutul sau bogat de minerale, cum ar fi potasiu, fosfor si magneziu, contribuie la fertilizarea solului din gradina. 

Cojile de castraveti si citrice sunt toxice pentru tipurile de ciuperci cu care se hranesc furnicile, astfel ca daunatorii fac tot posibilul sa le evite. Daca va luptati cu furnicile pe hol sau in bucatarie, cautati produse parfumate cu uleiuri din citrice si castraveti sau puteti imprastia cateva coji in zonele cotropite de daunatori. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>