Cum sa pozitionezi oglinzile in stil Feng Shui

Oglinzile sunt un element esential atunci cand vorbim despre amenajarea unei case in stil Feng Shui. Majoritatea isi decoreaza incaperile cu oglinzi pentru a face casa mai spatioasa si mai luminoasa, ambele imbunatatind substantial energia din interior. 

Utilizarea oglinzilor sau a altor obiecte mici pentru a regla fluxul de energie intr-un spatiu este cunoscuta sub numele de Xie Zi Fa in chineza. Acestea pot fi plasate strategic pentru a invita anumite energii sau pentru a reflecta si a dubla orice stare pe care doriti sa o amplificati. De exemplu, daca asezi o oglinda in biroul, astfel incat sa reflecte copacii de afara, inviti energia lemnului in munca ta, reprezentand cresterea si extinderea in cariera.

Pozitia de comanda este unul dintre cele mai importante principii ale Feng Shui-ului. Cand nu puteti aduce patul sau biroul in pozitia de comanda, oglinzile sunt cele care pot ajuta. De exemplu, daca nu puteti vedea usa cand sunteti in pat sau la birou, este util sa plasati o oglinda pentru a corecta acest lucru. Aceasta metoda poate reduce nivelul de stres si poate creste oportunitatile, deoarece sunteti mai constienti de orice persoana sau lucruru care ar putea aparea in cale. 

In general, oglinzile sunt conectate la elementul apa. Cu toate acestea, alegand anumite forme sau rame ale oglinzii, puteti aduce si elemente suplimentare. In Feng Shui, oglinzile rotunde reprezinta elementul metalic, care aduce claritate, precizie si bucurie. Oglinzile patrate sau dreptunghiulare aduc pamant, ceea ce poate ajuta la stabilitate, impamantare si auto-ingrijire. O oglinda inalta dreptunghiulara aduce elementul din lemn, care poate ajuta cu flexibilitate si bunatate iubitoare, iar cele triunghiulare, desi sunt ceva mai neobisnuite, pot adauga mult spatiu, precum si energie de foc, o alegere buna daca doriti pasiune, inspiratie sau vizibilitate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>