Cum sa reduci alergenii din interior prin spalarea rufelor

Daca sunteti o persoana predispusa alergiilor, modul in care va gospodariti  casa si garderoba poate afecta destul de mult alergiile din interior. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta in reducerea acestora:

Acarienii si excrementele lor sunt alergeni cunoscuti si prezenti peste tot acolo unde exista tesaturi si fibre. Este nevoie de apa fierbinte si spalare frecventa pentru a mentine acarienii, dar si alti alergeni sub control.

In timp ce majoritatea dintre noi adora parfumul si senzatia hainelor uscate la soare, acele haine si lenjerii aduc alergeni intr-un numar destul de mare mai ales in perioada polenului. In acest caz, cea mai buna solutie este sa optati pentru uscator sau pentru un suport de rufe pe care sa-l pastrati in interior. 

Este important sa curatati frecvent masina de spalat si uscatorul pentru a preveni si reduce alergenii. Uscatoarele ventilate scoat umezeala din haine si o elimina printr-o gura de aerisire exterioara, iar in cazul in care acea portiune este infundata, mucegaiul se poate extinde. Curatati sifonul pentru scame dupa fiecare incarcare si verificati adesea orificiile de uscare pentru sanatate si siguranta.

De asemenea, folosind detergenti de rufe care nu contin coloranti si parfumuri, veti reduce astmul, sansele dermatitei de contact si a sensibilitatatii la produsele chimice. Un alt lucru cert este acela ca animale de companie pot provoca probleme de alergie destul de grave. Astfel, o ingrijire corecta a asternuturilor si a hainelor este importanta nu numai pentru sanatatea ta, ci si pentru sanatatea animalului.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>