Cum se curata corect fotoliile de tip sac

Cunoscute mai mult sub denumirea de Bean Bags, aceste fotolii sunt extrem de confortabile si se gasesc pe piata inca din 1969, cand compania italiana Zanotta a produs prima linie de scaune proiectate de Piero Gatti, Cesare Paolini si Franco Teodoro. 

In prezent, scaunele vin acoperite in diferite materiale, de la piele de caprioara si vinil, pana la bumbac si microfibra, astfel ca metodele de curatare depind de invelisul exterior. La fel ca mobilierul tapitat, scaunele ar trebui curatate in mod regulat, iar frecventa curatarii depinde de materialul din care a fost facut si de gradul utilizarii, insa chiar si asa, se aplica cateva reguli clare. 

Pentru cele mai bune rezultate, petele din alimente sau noroi trebuie curatate imediat. Toate tipurile de tapiterie trebuie frecate saptamanal cu o carpa din microfibra sau cu o perie de tapiterie cu vid. Fiecare scaun ar trebui sa vina cu o eticheta de ingrijire, asa ca cititi cu atentie pentru a determina cel mai bun mod de curatare.

Inlaturati materialul exterior prin orificul special, insa inainte sa dati drumul la masina de spalat, pretratati petele vizibile cu un agent de indepartare pe baza de enzime sau cu un detergent de rufe pentru sarcini mai dificile. Folositi degetele sau o perie cu par moale pentru a introduce produsul de curatat in tesatura. Lasati solutia sa-si faca efectul timp de 15 minute, apoi setati ciclul de spalare conform instrctiunilor de pe eticheta. 

Indiferent daca exteriorul este detasabil sau nu, pielea nu trebuie aruncata in masina de spalat, iar daca aveti un material din piele artificiala sau vinil, acestea pot fi curatate foarte usor cu o carpa umeda si cu lichid de spalat vase. Lasati pielea sa se usuce la aer, apoi, urmand instructiunile produsului, aplicati un balsam pentru a mentinerea unei texturi moi si suple. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>