Fructele sunt simbolul abundentei, prosperitatii si norocului in casa ta

Utilizarea fructelor in tehnicile traditionale de Feng Shui este adesea dictata de clasificarile antice ca fiind simboluri specifice longevitatii, bogatiei, prosperitatii sau fertilitatii.

In Feng Shui, atentia este adesea acordata culorilor, numerelor si simbolismului fructelor. In cazul in care nu aveti adesea fructe proaspete in casa, este bine sa adaugati picturi sau diferite fotografii. Iata descrierea celor mai populare simboluri de fructe utilizate in Feng Shui. 

Piersica semnifica nemurirea si este unul dintre cele mai populare simboluri din randul fructelor. De asemenea, este cunoscuta ca fiind simbolul rodului ceresc, datorita aparitiei sale in multe legende chinezesti antice despre zeii nemuritori. Piersica a ajuns sa fie asociata cu bogatia, sanatatea, abundenta si longevitatea, dar este folosita si ca simbol al iubirii si casatoriei. 

Datorita continutul bogat in seminte suculente, rodia simbolizeaza fertilitatea si este folosita ca remediu in acest sens. Totodata, fructul mai simbolizeaza fericirea in familie, precum si norocul pentru descendenti. In China, se recomanda adesea cuplurilor proaspat casatorite sa isi imbogateasca casa cu rodii pentru a atrage noroc si multi copii sanatosi.

Marul a fost asociat dintotdeauna cu pacea, sanatatea si armonia, iar unul dintre motive este faptul ca in limba chineza, „mar” semnficica cuvantul „pace”. In functie de culoare, merele rosii sunt considerate mai favorabile, desi merele verzi si galbene sunt, de asemenea, utilizate pe scara larga in functie de proprietatile lor de culoare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>