Cum poti folosi bicarbonatul de sodiu la spalarea rufelor

Bicarbonat de sodiu din bucatarie este, de asemenea, un mod ieftin si eficient de a indeparta mirosurile din haine si de a spori performanta detergentului. Totodata, ingredientul inmoaie tesaturile in mod natural si controleaza excesul de spuma. Utilizat impreuna cu otetul, amestecul poate fi unul dintre cele mai bune produse de curatarea a rufelor fara a folosi substante chimice. 

Mirosurile corporale din haine si lenjerie sunt cauzate de tot felul de bacterii. Bacteriile sunt indepartate atunci cand moleculele de detergent sparg celulele bacteriene de pe tesaturi pentru a fi spalate, iar in cazul detergentiilor mai putin costisitori, continutul de enzimele necesare pentru o mai buna eficienta in curatare lipsesc.

Daca adaugati o jumatate de ceasca de bicarbonat de sodiu si un sfert de ceasca de inalbitor, puteti regla nivelului pH-ului din apa, astfel incat detergentul va functiona mai eficient in reducerea bacteriilor. Chiar daca nu utilizati de obicei clor sau alte produse pentru dezinfectarea rufelor, o jumatate de cana de bicarbonat de sodiu va spori performanta detergentului. Acest lucru este important mai ales daca sunteti conectati la o retea de apa dura sau utilizati un detergent la preturi avantajoase. 

Bicarbonatul de sodiu trebuie adaugat in cuva masinii de spalat inainte ca rufele murdare sa fie introduse. De asemenea, nu este recomandat sa puneti bicarbonat de sodiu in compartimentele pentru detergent ale masinii de spalat.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>