Aspectele pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi mobilă

Achiziționarea pieselor de mobilier de dimensiuni mai mari este o investiție considerabilă, de aceea, este important ca piesa pe care o alegeți să fie perfectă pentru casă.

Dacă nu sunteți sigur de locul în care doriți să așezați canapeaua sau scaunele, o modalitate ideală și des practicată în țările occidentale este aceea de a realiza șabloane din hârtie de măcelar în mărimea naturală a piesei, pentru a o deplasa cu ușurință în jurul unui spațiu și a vizualiza diferite aspecte. 

Însă cel mai important, înainte de a plasa comanda pentru orice tip de mobilier, parcurgeți întregul traseu și măsurați toate ușile, holurile și scările pentru a vă asigura că piesa se va potrivi perfect dimensiunilor spațiului. Acest lucru va oferi o înțelegere a dimensiunii, deoarece se referă la alte piese de mobilier, dar și la camera în sine. 

De asemenea, una dintre cele mai frecvente greșeli de cumpărare a mobilierului este presupunerea că produsul vine în raportul calitate-preț. Mulți comercianți de mare clasă și-au extins producția în străinătate, rezultând materiale de calitate inferioară.

Primul, și poate cel mai eficient mod de a înțelege confortul unei piese de mobilier, este prin urmărirea recenziilor de produs. Nu vă zgârciți! Dacă vă permiteți, cumpărați produse la cea mai bună calitate, deoarece produsele de calitate slabă își vor pierde forma, aspectul și factorul de confort destul de repede, uneori în câteva luni, mai ales în cazul canapelelor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>