Bucătăriile albe – farmecul unei încăperi în nuanțe deschise și elegante

Există un motiv pentru care bucătăriile albe sunt atât de apreciate. Sunt luminoase, curate și destul de simple în ceea ce privește alegerea culorilor și restul elementelor de decor. De-a lungul timpului, mobila de culoare albă a fost destul de apreciată, însă începe să se observe o schimbare în noile tendințe. 

Mobilierul alb va fi întotdeauna o alegere atemporală, potrivit designerilor. Dacă preferați nuanțele deschise, dar doriți să aduceți o anumită culoare și unicitate spațiului în care vă desfășurați, iată câteva idei de vă îmbunătății bucătăria.

Încercați să adăugați spațiului culoare prin alegerea unor elemente de contrast. Chiar dacă bucătăria este complet albă, puteți opta pentru nuanțe mai închise sau mai deschise ale blatului, oferind astfel mișcare și variație de culoare. Dacă visul tău a fost întotdeauna acela de a avea o bucătărie complet albă, ia în considerare asocierea dulapurilor de bucătărie albe cu blaturi cremoase, gri sau negre pentru ceva diferit și neașteptat. 

O altă modalitate de a schimba puțin atmosfera dată de albul excesiv în bucătărie este prin alegerea unui ton mai cald. Există atât de multe tipuri diferite de alb, iar tonurile pot face diferența. Alb neutru, alb crem sau bronz deschis, poate fi o întorsătură distractivă pe dulapurile albe, păstrând în același timp acuratețea și luminozitatea dorită.

În viitor, bucătăriile complet albe ar putea deveni banale, însă mobilierul alb va fi întotdeauna un element atemporal în bucătărie. Aduceți personalitate și căldură prin accesorii din lemn, țiglă lucrată manual și culoare subtilă pentru a vă menține spațiul proaspăt și unic. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>