O metodă eficientă care scoate petele de ulei din canapea

Chiar dacă petele pe bază de ulei tind să fie mai greu de îndepărtat decât restul petelor de murdărie, acest nu este imposibil, însă fiecare metodă de curățare diferă în funcție de materialul din care este fabricată canapeaua.

În prima fază, trebuie să îndepărtați excesul de ulei cu o cârpă uscată, apoi cu una curată îmbibată în apă fierbinte și săpun ștergeți reziduurile uleioase. Clătiți cârpa cu apă și ștergeți din nou zona. Așteptați un minut, apoi uscați pata folosind o bucată de material moale, fără scame, care să absoarbă apa pătrunsă în material. 

Dacă aveți canapele din stofă, cel mai indicat ar fi să presărați bicarbonat de sodiu peste pată pentru a absorbi excesul de umiditate. Așteptați 10-15 minute, apoi îndepărtați bicarbonatul de sodiu și resturile de ulei cu o periuță de dinți. Aspirați reziduul folosind un accesoriu de tip perie. Ulterior, umeziți o carpa uscată cu solvent de curatare și folosiți-o pentru a tampona cu grijă locul. Continuați să ștergeți zona cu solvent prin tamponare, folosindu-vă de o cârpă curată și uscată până nu mai vedeți ulei care să se ia pe cârpă. 

În ultimul pas, tot ceea ce trebuie să faceți este să amestecați o lingură de oțet alb cu săpun de lichid de spălat vase și să adăugați compoziția într-un recipient plin cu doua căni de apă. Scufundați o cârpă în această soluție și tamponați zona. La final, ștergeți încă o dată suprafața, folosind o cârpă curată și uscată.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>