3 plante care purifică aerul din încăpere

Adesea, germenii și toxinele pe care nu le putem vedea sunt cele mai dăunătoare, însă există o serie de plante care ajută la curățarea și îmbunătățirea calității aerului. 

Iedera diavolului, cunoscută sub numele de pothos auriu, este o plantă de interior ușor de cultivat, dar care va combate cu ușurință toxinele din gospodărie. În plus, iedera adaugă culoare vie oricărei încăperi, iar șirurile de verdeață cresc bine atât în ghivece, cât și în coșuri suspendate. S-a spus, de asemenea, că filodendronul cu frunze cardiace este mai greu de omorât decât de menținut în viață. 

Crinul păcii este o plantă ușor de cultivat și de îngrijit. Frunzele sale verzi au o textură lucioase și pot fi completarea perfectă pentru orice cameră. Udați planta săptămânal și asigurați-vă că o poziționați într-o zonă cu lumină indirectă. Nu o poziționați niciodată în razele soarelui, iar în timpul verii asigurați-vă că primește umbra de care are nevoie. Printre toxinele eliminate se numără: benzen, monoxid de carbon, formaldehidă, tricloretilenă, xilen. 

Crizantemele nu sunt doar un mare plus pentru un aranjament floral, însă arată minunat și îmbogățesc casa cu verdeață. Cunoscute ca fiind unul dintre cele mai bune purificatoare de aer, acestea sunt mai dificil de cultivat. Plantele au nevoie de un flux bun de aer, de lumina directă a soarelui, însă asigurați-vă că le udați numai cu apă caldă. Toxinele eliminate: amoniac, benzen, formaldehidă și xilen. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>