Cadă Freestanding: păreri și lucruri pe care trebuie să le știi

În ultimul timp, analizând noile tendințe în designul băilor, cada freestanding pare să aibă cea mai mare atracție. Acest ghid de cumpărare pentru baie independentă poate răspunde la cele mai frecvente întrebări pe care le-ați putea avea înainte de a cumpăra.

Căzile freestanding sau independente tind să se încadreze în două tabere, tradiționale și contemporane. Pentru a nu oferi o definiție rigidă, este de menționat faptul că unele băi conțin în proiectare elemente ale ambelor tipuri. Cele tradiționale au acel aspect clasic care este îmbunătățit și mai mult de picioarele cu gheare de sprijin, mai potrivite pentru un design tradițional de baie. 

Căzile mai moderne au curbe remarcabile, linii netede, un design curat și minimalist. Este tipul de baie pe care v-ați aștepta să o vedeți într-un hotel de lux sau într-un refugiu spa. Simplitatea designului ajută la un sentiment de liniște și relaxare. 

Din punct de vedere istoric, cuprul și piatra naturală erau principalele materiale în construcția căzilor independente, însă acum sunt folosite mai bine pentru luxul binecunoscut. Astăzi, există trei opțiuni populare: acrilic, compozit sau oțel. Există diferite avantaje pentru fiecare, dar în cele din urmă se reduce la ceea ce se potrivește cel mai bine cu designul băii de vis.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>