Cum îți poate îmbunătăți cabina de duș viața?

Atunci când îți redecorezi baia, trebuie să ai în vedere că, pe lângă designul dorit, aceasta trebuie să fie cât mai practică. În cazul persoanelor care locuiesc în locuințe cu spații mai reduse, băile sunt destul de mici, astfel că distribuirea și poziționarea elementelor într-un mod cât mai ingenios, poate fi în avantajul tău. Totuși, chiar dacă nu te afli printre norocoșii care au acces la spații mai largi, pe lângă aspectele legate de estetică, și practicitatea este cea care trebuie să fie luată în considerare. 

Pentru a face mai mult spațiu sau din diferite motive, tot mai mulți oameni aleg să înlocuiască cada cu o cabină de duș. Într-adevăr, acestea sunt mai calitative și mult mai ușor de întreținut. Pe lângă faptul că nu ocupă atât de mult spațiu ca o cadă, sunt mult mai potrivite pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru bătrâni sau copii. 

Un motiv în plus pentru a-ți face alegerea mai ușoară atunci când ești nevoit să faci alegerea dintre cele două, îl reprezintă consumul de apă. Dacă te orientezi spre o cabină de duș, atunci și economiile lunare la apa caldă încep să crească. 

Dacă ești hotărât și vrei să optezi pentru o cabină de duș, atunci nu-ți va fi foarte greu să găsești  modelul care să se potrivească perfect băii tale. În prezent, există numeroase, magazinele și site-urile specializate în decorațiuni, astfel că poți alege dintr-o multitudine de oferte și modele de diferite culori, construite din diverse materiale și care vin cu funcții variate de închidere și deschidere. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>