Sfaturi pentru a moderniza baia cât mai ieftin

Renovarea este adesea o propunere costisitoare, însă în acest fel, crește și valoarea casei. De la achiziționarea materialelor, până la mâna de lucru, costul poate depăși calculele inițiale, însă nu renunțați la ideile voastre. Există o mulțime de sfaturi care vă ajută să economisiți bani pentru a-i folosi în diferite scopuri, cum ar fi renovarea unei încăperi. Am pus la un loc cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a menține costurile reduse. 

Probabil cel mai important mod în care puteți economisi este acela de a planifica fără oprire. În acest fel, nu veți mai fi tentați să aruncați cu banii pe lucruri mai puțin importante. Cercetând și ținând cont de planul în care ați investit timp și energie, deveniți mai sceptici atunci când vine vorba de a băga bani într-o decizie proastă. Prin acest mod, vă explorați opțiunile și luați decizii pentru a aloca fondurile în locurile potrivite.

A alegeți corect vopseaua pentru pereți este una dintre cele mai simple modalități de a face economii. Renunțați la faianța scumpă și văruiți pereții în loc. Puteți utiliza vopseaua decorativă, utilizând diferite modele și stiluri, însă asigurați-vă că alegeți o vopsea rezistentă poate umiditatea de la duș. 

Pentru a oferi un aspect modern băii și, totodată, de a economisi niște bani, puteți alege să puneți faianță până la jumătatea peretelui. Un meseriaș vă poate oferi sfaturi și idei despre cele mai noi tendințe în materie de amenajare de băi.

Un alt sfat bun care v-ar putea ajuta să economisiți este să nu faceți modificări drastice în ceea ce privește aspectul băii, deoarece unele dintre cele mai mari costuri pe care le veți suporta au legătură cu instalațiile sanitare, a cablajelor și a elementelor structurale. Așadar, cel mai bine ar fi să lăsați lucrurile de bază exact în locul în care se află în prezent.

În cazul în care o renovare completă costă mai mult decât vă ține buzunarul, un lucru important pe care îl puteți face este să alegeți cu grijă și gst accesoriile din baie. Vă puteți orienta spre mai multe opțiuni standard pentru toaletă sau dușuri și să le faceți interesante cu accesorii bune pentru a distrage atenția de aspectele mai puțin plăcute. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>