Ce culori trebuie să eviți pentru a face din dormitorul tău un spațiu de odihnă și relaxare

Alegerea nuanțelor de vopsea pentru dormitor este o sarcină extrem de importantă, deoarece acestea nu contribuie doar la designul general al camerei, ci și la starea de spirit ce poate fi afectată atât de emoțiile pozitive, cât și de cele negative. Asigurați-vă că dormitorul dumneavoastră este un spațiu de odihnă și relaxare. 

Pereții vopsiți în roșu vor crește nivelul de energie dintr-o cameră, evocând sentimente de emoție, pasiune sau furie. Aceste emoții inflamatorii pot activa mintea prea mult înainte de culcare și s-ar putea să vă treziți că suferiți de insomnie. Dacă visul vostru este acela de a dormi într-o cameră complet roșie, optați pentru o nuanță mai slabă, în loc de una vibrantă, contrastantă.

Portocaliul oferă strălucire și vitalitate, o culoare de vopsea ideală pentru o cameră de joacă sau un spațiu pentru exerciții fizice. În dormitor, însă, proprietarii ar trebui să aleagă o culoare mai liniștitoare. De asemenea, pot selecta o nuanță mai moale de portocaliu, cum ar fi piersica. 

Potrivit specialiștilor, galben viu este nuanța care stimulează simțurile, astfel că tonurile vesele sunt bune pentru a vă începe munca, însă nu vor ajuta să vă relaxați seara, alimentând chiar și lipsa somnului. 

În ultimul timp, nuanțele în maro ciocolatiu au devenit culori la modă pentru interiorul caselor, însă greutatea face ca dormitorul să pară sumbru și limitat. Mai mult, nuanțele întunecate te pot face să te simți nemotivat să te ridici dimineața, astfel că dacă doriți neapărat un dormitor maro,selectați o nuanță foarte deschisă. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>