Cum să cureți petele și mirosul de animale de pe covor cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este folosit des în curățarea spațiilor, însă nu mulți știu că are un efect surprinzător și asupra covoarelor murdare. Vă puteți împrospăta și revitaliza covoarele din casă printr-un amestec simplu între o soluție obișnuită de curățare și bicarbonat de sodiu.

Mai mult decât atât, este o soluție ieftină care vă ajută să scăpați ușor de mirosuri și pete, dar care nu va avea niciun impact durabil asupra mediului. Dacă ai animale de companie, atunci știi cât de intens poate deveni mirosul acestora la interior. Din fericire, bicarbonatul de sodiu poate ajuta la îndepărtarea mirosului și poate împrospăta încăperea. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câțiva pași destul de simpli.

Pentru început, presați pur și simplu o cantitate generoasă de bicarbonat de sodiu pe suprafața murdară sau în zona locuită de animalele, apoi adăugați apă fierbinte și detergent. Lăsați amestecul să își facă efectul peste noapte, apoi aspirați cu grijă în sus detergentul rămas.

Puteți face acest lucru de câte ori aveți nevoie în funcție de situație, totuși, dacă procedați astfel o dată pe lună, covoarele vor fi mereu curate și reîmprospătate. În plus, un alt mod ieftin și aromat de a obține rezultatele pe care le căutați este acela de a adăuga scorțișoară, cuișoare și ierburile uscate pe suprafețele afectate.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>