Cum sa elimini mirosul din dulap in mod natural

Pentru persoanele frustrate de mirosul ciudat pe care il capata hainele daca stau prea mult timp in dulap, exista cateva modalitati ecologice si naturale prin care iti poti reimprospata garderoba. 

Pentru inceput, trebuie sa iti dai seama de cauzele care provoaca mirosul neplacut. Mirosul acru, care provoaca reflexe, este adesea atribuit pantofilor si sosetelor urat mirositoare. Umezeala reprezinta factorul numarul unu, deoarece hainele care nu sunt complet uscate inainte de a intra in dulap pot dezvolta mucegai care se poate raspandi. De asemenea, nu putem spune ca transpiratia este un spectator inocent. 

Un lucru putin cunoscut este acela ca impachetarea excesiva a garderobei este o alta cauza a mirosurilor urate, deoarece dupce la lipsa circulatiei aerului, umiditate ridicata si, in cele din urma, hainele tale prind un miros putin suportabil. In acest context, vinovatul nu esti tu, nu este nici dulapul, ci camera care poate fi slab ventilata. 

Raspunsul evident la problemele legate de mirosul dulapului este odorizantul, insa majoritatea acestor odorizante de uz casnic comerciale cuprind toxine si compusi organici care pot duce la probleme de sanatate, cum ar fi astmul.

Dupa ce va aerisiti intreaga garderoba, puteti improspata dulapul folosind un pomander, din frantuzismul pomme d’ambre, adica un mar de chihlimbar care este de fapt este o minge facuta pentru parfumuri, cum ar fi ambergris, mosc sau civet, insa puteti sa va creati propria aroma, in functie de sortimentele preferate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>