Toaleta care transformă deșeurile biologice în combustibil de gătit

HomeBiogas, o compania care transformă deșeurile organice în gaz metan și îngrășământ lichid, a lansat un kit de toaletă conceput pentru a transforma alimentele putrezite în combustibil de gătit. Având în vedere problema uriașă a deșeurilor alimentare, un astfel de aparat ar putea contribui semnificativ la reducerea amprentei de carbon a unei gospodării. 

Nu numai că previne emisiile de metan legate de putrezirea alimentelor în depozitul de deșeuri, însă poate furniza gaz pentru gătit până la trei ore, putând fii transportat de la sute sau chiar mii de mile distanță. Ca bonus suplimentar, primiți și îngrășăminte gratuite pentru grădină. Sistemul poate manipula atât deșeurile de animale de companie, cât și pe cele umane. HomeBiogas nu numai că este capabil să transforme deșeurile de toaletă în combustibil de gătit, dar compania a lansat acum un kit de toaletă conceput special pentru acest scop.

Setul de toaletă HomeBiogas este o alternativă superioară pentru toaletelor obișnuite cu compost. Vă ajută să abordați o manieră autosustenabilă, transformând deșeurile corporale poluante într-o resursă valoroasă. Folosind un sistem anaerob, acesta descompune deșeurile și le transformă în biogaz regenerabil pentru gătit. Este ușor de instalat, sigur, fără probleme, nepoluant, ecologic și completează un ciclu ecologic complet în propria casă, fără a fi nevoie de resurse externe.

Sursă: treehugger.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>