Cum poți curăța rapid și eficient scurgerile din casă

Există mai multe metode naturale pe care le puteți folosi pentru a împrospăta țevile de scurgere de la bucătărie sau baie. Mai întâi, îndepărtați părul prins sau alte obiecte care blochează săpun sau grăsimi, evitând astfel acumularea de mirosuri. Folosiți un bețișor de scurgere din plastic, ieftin și flexibil, pentru eliminarea deșeurilor prinse, apoi utilizați acești doi pași simpli pentru o curățare completă:

1. Turnați apă fierbere în scurgere – uneori, acest lucru poate fi suficient pentru a îndepărta cauza mirosului neplăcut. Dacă nu elimină mirosul, adăugați câteva ingrediente în apa clocotită. 

2. Bicarbonat de sodiu, oțet și apă clocotită – turnați bicarbonat de sodiu în canalul de scurgere și să-l lăsați să stea câteva minute, apoi turnați o cantitate nu prea mare de oțet, după care clătiți totul cu apă clocotită. 

În acest mod puteți curăța rapid și eficient scurgerile din casă, însă dacă vreți ca această problemă să nu se mai repete, evitați aruncarea resturilor de mâncare în chiuvetă sau folosiți un filtru pentru scurgere, fiind considerat de mulți o soluție eficientă mai ales când vine vorba despre particule mai mici care nu pot fi reținute de sita precum părul.

O altă modalitate prin care puteți evita înfundarea țevilor este colectarea separată a uleiului și a grăsimilor rămase. Pentru fiecare scăpare de ulei, curățați chiuveta cu apă fierbinte. Tot ceea ce trebuie să faceți este să lăsați apa să curgă timp de câteva minute. Indicat ar fi să repetați această tehnică o dată pe săptămână, pentru că apa fiartă își face mai ușor loc printre resturi, reușind astfel să le dezintegreze.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>