Termostatele inteligente Nest Renew de la Google vă ajută să utilizați mai multă energie verde

Google a anunțat recent un nou serviciu denumit Nest Renew, în care proprietarii de case cu termostate Nest își pot reduce amprenta de carbon, schimbându-și o parte din consumul de energie în momentele în care electricitatea rețelei provine din surse fără carbon. 

Dincolo de funcțiile de control al climei, serviciul Nest Renew oferă rapoarte lunare care detaliază momentul în care energia electrică curată intră în casă, permițând clienților să schimbe alte încărcături de energie care nu sunt legate de termostat, cum ar fi uscătoarele de haine sau încărcarea vehiculelor electrice. 

Clienții cu Nest și alte termostate inteligente pot ajusta deja la sincronizarea sistemelor lor HVAC pentru a beneficia de climă. Cererea maximă de energie vine adesea la începutul serii, când oamenii se întorc acasă de la serviciu și aprind aparate de aer condiționat, televizoare și alte aparate. 

Energia solară devine adesea inactivă seara, rezultând în utilitățile care se bazează pe centralele cu gaz natural care emit carbon pentru a furniza clienților electricitate. Dar cu un termostat inteligent setat să funcționeze în timp ce soarele încă strălucește, clienții se pot întoarce într-o casă confortabilă, care se bazează mai puțin pe electricitatea din surse de combustibili fosili. 

Programul Nest Renew se află încă în etapa de lansare, cu o previzualizare timpurie deschisă prin invitație în săptămânile următoare. Clienții Nest se pot înscrie la nestrenew.google.com pentru a se alătura listei de așteptare, iar abonamentul de bază Nest Renew este gratuit în Statele Unite. 

Abonamentul de 10 dolari pe lună la Nest Renew Premium include un program numit Clean Energy Match, care oferă abonaților posibilitatea de a achiziționa credite de energie regenerabilă (REC) de la centralele solare și eoliene pentru a-și compensa emisiile de carbon în acele momente ale zilei în care electricitatea lor provine din surse de combustibili fosili. 

Vânzarea REC-urilor permite centralelor solare și eoliene să-și reducă costurile de funcționare, reducând energia electrică pe care o produc și scutind din rețea tot mai multe surse de combustibili fosili. 

Pentru a se asigura că tranziția energetică este justă și echitabilă, Renew Premium contribuie financiar, de asemenea, la organizațiile nonprofit care deservesc comunitățile cu venituri mici și comunitățile de culoare cu proiecte de energie verde.

Sursă: treehugger.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>