Amenajează-ți casa de Halloween fără în concordanță cu stilul casei

Octombrie se încheie cu cel mai sărbătorit festival al toamnei, însă cum puteți aduce un omagiu sezonului, fără a vă distanța prea mult de stilul casei. Designeri, precum Shea McGee și floraria Philippa Craddock, împărtășesc tendințele de design interior care vă vor îmbogăți casa cu spirit de Halloween, fără să pierdeți un strop de eleganță. 

1. Investiți în accente de bronz pentru a fi în ton cu paleta sezonieră 

Halloweenul simbolizează toamna, ceea ce înseamnă că tonurile de aramă pot fi asociate instantaneu cu festivalul. George Miller, designerul de case de la Neptune Fulham, vă recomandă să reflectați subtil aceste tonuri prin ideile proprii de decor, investind în accesorii de nuanțe tomnatice, inclusiv lumânări și votive. 

„Alegerea unei tapițerii roșiatice sau de un maro cald, cum ar fi Rust sau Sienna arsă, poate fi, de asemenea, o opțiune excelentă pentru decorarea sufrageriei, iar ornamentele din sticla și veselă se vor simți calde și primitoare în interiorul casei, odată ce temperatura începe să scadă afară”, a explicat George. 

2. Nu uitați de sculptatul sau gravarea dovlecilor

Dovlecii gravați au devenit o tendința subtilă în decorarea caselor de Halloween. Ideea este să începi să gravezi din timp dovlecii, înainte ca aceștia să crească la adevăratele lor dimeniuni. Înainte ca exteriorul să se întărească, gravează designul cu un instrument la alegere, prin tăieturi ușoare. Dovleacul va continua apoi să crească, oferind o minunată cicatrice cu efect gravat. 

3. Optează pentru decorațiuni florale sobre și „pline de umor” 

Așa cum accentele de alamă intensifică sentimentele de Halloween, floraria regală Philippa Craddock sugerează că ornamentele florale corect alese oferă prilej de celebrare. „Evitați aranjamentele fanteziste, prea decorate și, în schimb, inspirați-vă direct din exterior, optând pentru culori tonale mai întunecate”. 

Hortensiile de culoare maronie, alături de câteva tulpini de caprifoi din Himalaya și câteva ramuri mai mari, creează un peisaj fantastic, plin de tonuri adânci care își pot schimba instant dispoziția. Florăria, care se ocupă cu amenajarea florilor de toamnă, este de părere că aceste nuanțe sunt ideea perfectă pentru decorarea unei mesei din luna octombrie. 

Sursă: omesandgardens.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>