Designerii explică de ce căzile albe nu mai sunt la modă

Căzile și corpurile de culoare albă au devenit elemente tradiționale în băile din întreaga lume, însă cu toate acestea, specialiștii spun că sunt elemente care țin acum de domeniul trecutului. Această idee de baie, odată atemporală, și-a pierdut atracția pentru mulți designeri în favoarea caracteristicilor mai întunecate și mai îndrăznețe, de la bazine cu tonuri bogate la căzi de alamă. 

În zilele noastre, există o diversitate de multe opțiuni inovatoare și creative din care putem alege. În ultima vreme, amestecarea metalelor a fost o tendință aflată într-o continuă creștere, iar statisticile recente susțin această direcție de schimbare a băii, prin care se adoptă căzi elegante și mai îndrăznețe. 

Experții în baie BC Designs au dezvăluit că cererea pentru modelele sale de căzi de lux din cupru a crescut cu 40% numai în 2020, o creștere semnificativă, având în vedere că este una dintre cele mai luxoase modele ale mărcii. 

Pe lângă cererea crescută în ceea ce privește finisajele metalice, designerul designerul Marlaina Teich sugerează că albul și-a pierdut popularitatea pentru a face loc pieselor de culoare mai închisă. Aceste nuanțe mai întunecate par să modeleze viitorul ideilor moderne de baie. 

Ideea este susținută și de Joseph A. Tsedaka, director la NOMI, care sugerează că băile întunecate în nuanțe precum cărbunele sunt la orizont. „Se creează adesea un aspect tonal, foarte elegant și curat, fiind rezultatul unor distrageri minime, astfel încât să vă puteți relaxa”. 

Accentele întunecate sau cele din cupru sunt considerate de mulți ca fiind elementele care oferă eleganță casei, însă numai timpul ne va spune dacă pot elimina cu adevărat estetică căzii albe, aflată la baza designului tradițional. 

Sursă: homesandgardens.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>