Toamna aceasta, decorează-ți casa în una dintre aceste 3 culori!

Toamna este sezonul care ne face să petrecem mai mult timp în interior, reprezentând momentul perfect pentru a ne reîmprospăta atmosfera casei, creând un spațiu reconfortant pentru relaxare în lunile mai reci, benefic atât pentru minte, cât și corp.

Folosirea culorii în moduri dramatice, cum ar fi pictarea unei camere într-o anumită nuanță, poate crea o experiență captivantă, în timp ce micile pete de culoare, utilizate în accesorii sau lucrări de artă, pot fi o modalitate temporară de a decora cu ușurință casa pentru a sărbători trecerea fiecărui sezon. 

Warm clay – este o nuanță clasică de toamnă, o combinație caldă între oranj și maro care trezește un sentiment de stabilitate și siguranță, în timp ce tonurile sale mai portocalii conotă un sentiment de fericire. Argila este perfectă pentru dormitoare, camere de zi sau orice spațiu în care doriți să aduceți un sentiment de căldură, sprijin și optimism. 

Plum – este o nuanță caldă de violet care dă un sentiment de opulență oricărei camere. Este, de asemenea, reconfortant și reprezintă introspecție. În plus, pruna are și o latură spirituală, violetul fiind asociat cu al treilea ochi, trezindu-ți intuiția, o calitate excelentă pe măsură ce trecem într-un sezon mai înfricoșător. Pruna este perfectă în orice spațiu în care doriți să introduceți o atmosferă mai luxoasă sau contemplativă, cum ar fi un dormitor, o cameră de zi sau un spațiu de meditație.


Magenta – această nuanță de roz strident este folosită atât în modă, cât și în decorațiunile interioare. Este un ton energizant care te ajută să-ți structurezi viața și gândurile, într-un mod care te face să te simți productiv. Fiind o culoare perfectă pentru acest sezon, magenta funcționează perfect în bucătărie, în camere de zi sau în orice alt spațiu care trebuie energizat, revigorat sau reinventat.

Sursă: architecturaldigest.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>