Vrei o nouă structură rezistentă în grădina ta? Iată câteva sfaturi înainte de a începe

Ridicarea unei construcții de grădină, cum ar fi un șopron sau o casă de vară, ar putea să nu pară cel mai durabil plan de lucru. Dar dacă iei deciziile potrivite cu privire la modul în care este construită și o faci corect, atunci poate fi extrem de benefic pentru tine și familia ta.

O structură bine proiectată ar putea adăuga cu ușurință biodiversitatea din spațiul gospodăriei, mai degrabă decât să o diminueze. În grădinile mai mari, este important să ne gândim mai mult la poziționare și orientare, astfel încât să beneficiați atât de soare, cât și de umbră.  Locația ar putea aduce beneficii și în ceea ce privește crearea unei zone umbrite pentru plante sau oameni. 

Puteți crea un sanctuar liniștit, alături de o nouă zonă de creștere verticală orientată spre sud pentru plantele iubitoare de soare. Fundațiile netradiționale sau minime și construcția inteligentă pot deseori minimiza în mod dramatic impactul asupra terenului și costurile demersului. 

Nu trebuie să turnați o placă masivă de beton și să ridicați o construcție impunătoare. Există mai multe opțiuni ecologice de luat în considerare. Oamenii au creat în mod ingenios o gamă uriașă de magazii minunate și clădiri de agrement folosind materiale naturale sau recuperate. Pe măsură ce luați decizii cu privire la locul în care veți amplasa construcția, cât de mare ar trebui să fie și din ce va fi făcută, va trebui să aveți o idee clară despre cum va fi utilizată în grădină. 

De exemplu, ar putea fi un spațiu în care depozitați echipamente de grădinărit care vă ajută să vă cultivați propria hrană sau un spațiu în care puteți semăna semințe, ghiveci și puteți efectua alte lucrări de grădinărit. Ar putea fi un spațiu pentru depozitarea bicicletelor sau a altor echipamente care vă permit să călătoriți într-un mod mai ecologic.

Sursă: treehugger.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>