Umple-ți casa cu verdeață tradițională, ornamente colorate și accesorii pentru sărbători

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, suntem tot mai tentați să curățăm ornamentele de praf, să ascultăm muzică de Crăciun și să ne pregătim pentru cea mai minunată perioadă a anului. Dacă simți că decorațiunile folosite anul trecut au nevoie de o  reîmprospătare sezonul acesta, designerii ne oferă câteva sugestii de ornamente festive și strălucitoare. 

Pernă cu mărgele și materiale brodate în formă de brad 

Împodobită cu broderii colorate și mărgele de tot felul, pernele în diferite forme aduc o bucurie aparte de Crăciun. Designerii încurajează achiziționarea acestor decorațiuni, în special cele în nuanțe de roșu, roz, albastru și diverse nuanțe de verde. Puteți opta dintr-o multitudine de modele, însă pentru un confort sporit, puteți alege pernele realizate din material 100% bumbac. 

Ghirlandă de pin și eucalipt 

Îmbrăcați-vă șemineul sau masa de sărbători cu verdeață. Specialiștii recomandă acest tip de ghirlandă artificială, realizată din crenguțe de pin, eucalipt și boabe de ienupăr pentru a oferi încăperii un aspect mai natural. Fiți ingenioși și încropiți niște bucle la fiecare capăt pentru a simplifica agățarea.

Arbori mici cu ciucuri strălucitoare 

Înlocuiește copacii artificiali din plastic cu aceste versiuni adorabile făcute din ciucuri. Forma de copac cu etaje se așează pe o bază de metal auriu care poate fi afișată pe orice suprafață plană, inclusiv pe un raft sau pe un blat de masă. Sunt disponibile într-o varietate de culori de bijuterie și dimensiuni mici sau mari, însă îi poți face chiar tu. 

Decorațiuni cu aspect de lemn 

Introduceți obiecte care să ofere încăperii ideea unui spațiu curat și natural. Pe lângă decorațiunile clasice, puteți opta pentru materiale împletite în nuanțe naturale. Acestea vor completa decorul de sărbători indiferent de stilul pe care îl abordați anul acesta. 

Indiferent dacă stilul tău este unu mai rustic, tradițional sau plin de culoare electrizante, poți găsi o multitudine de opțiuni și combinații, indiferent că vorbim despre veselă, accesorii pentru casă, verdeață artificială sau alte decorațiuni festive care să se potrivească cu orice stil de sărbătoare. 

Sursă: bhg.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>