Câte panouri fotovoltaice sunt necesare pentru o casă?

Dezvoltarea constantă a energiei fotovoltaice și reducerea costurilor a deschis ulterior ușa autoconsumului. Dacă vă gândiți să utilizați energia solară pentru a vă alimenta locuința, cel mai probabil vă confruntați cu o serie de întrebări la care nu aveți încă un răspuns. 

În general, costurile pentru un sistem solar mediu, format din 20 până la 25 de panouri, se estimează la 18.000 de euro, însă numărul exact de care veți avea nevoie va depinde, însă, de numeroși factori, inclusiv de locul în care locuiți, de câtă energie utilizați de obicei și de câtă putere pot genera panourile pe care le alegeți. 

Alimentarea locuinței cu o sursă de energie regenerabilă, cum ar fi panourile solare, oferă o mulțime de beneficii: reduceți amprenta de carbon, vă micșorați factura de utilități și să vă simțiți confortabil știind că, într-un fel sau altul, contribuiți într-o oarecare măsură la sustenabilitatea planetei. Pentru a îmbunătăți situația, există stimulente care să vă încurajeze să instalați panouri solare. 

Trecerea de la energie electrică obișnuită la energie solară necesită, de asemenea, o bună planificare și numeroase aspecte ce trebuie luate în considerare. Dacă nu ești familiarizat cu acest domeniul, este indicat să soliciți părerea unui specialist ca să știi exact unde te situezi și de unde să începi. Ce tip de panouri solare ai nevoie? Cum le instalezi? Cum poți fi sigur că profiți la maximum de această tehnologie? 

Acestea sunt doar o parte dintre întrebările care pot apărea pe măsură ce adoptați noua tehnologie verde. Iată cinci aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei obții energie regenerabilă: (1) există mai mult de un tip de panouri solare, (2) verificați dacă aveți nevoie de un permis , (3) luați în considerare toate costurile de bun început, (4) urmăriți reducerile și stimulentele fiscale, (4) sunt panourile solare potrivite pentru tine? 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>