Tot mai mulți europeni aleg fibra de lemn pentru izolarea termică a podurilor

Alege să îți păstrezi casa confortabilă, chiar dacă afară sunt temperaturi extrem de reci sau caniculare. Pentru a te bucura de timpul petrecut în propria locuință pe tot parcursul anului, folosiți izolația de fibră de lemn pentru a umple golurile sau pentru a acoperi spațiile necirculate. Potrivit cifrelor din ultimii ani, europenii se orientează tot mai mult către acest material izotermic, creând o pătură termică, ce poate reduce costurile de încălzire și răcire cu până la 40%. Poate, de asemenea, să izoleze fonic locuința, împiedicând trecerea sunetului cu peste 50%. 

Unul dintre motivele pentru care izolația din fibră de lemn a ajuns pe buzele tuturor este rezistența la foc, fiind realizată din material recoltat sustenabil. Obținut din fibre de lemn ecologice, este considerată una dintre cele mai apreciate izolații din gama ecologică. Nu uitați că izolarea casei cu ajutorul acestor materiale trebuie efectuată numai de un personal calificat. Dacă nu v-ați  întrebat niciodată cum funcționează izolația unei case și nici nu considerați că aveți nevoie de aceste informații, este bine, totuși, să le aveți la cunoștință. 

Lâna de lemn este comprimată, ambalată în pungi și livrată la comandă. Fibrele sunt inserate în mașini speciale de suflat, iar prin intermediul conductelor flexibile sunt transportate la punctul stabilit care, deseori se referă la un pod sau mansardă. Unul dintre avantaje este acela că materialul izolator rămâne în exteriorul clădirii, permițându-i, astfel, să funcționeze într-un mod eficient, rapid chiar și în spații înguste. 

Având în vedere că responsabilitatea socială a corporațiilor începe să prindă tot mai mult contur în favoarea unei planete curate, fibra de lemn reprezintă unul dintre materialele nepoluante, care contribuie la un viitor sustenabil. Praful și murdăria rezultate sunt compostabile și, dacă sunt depozitate corespunzător, pot fi reutilizate pentru o perioadă lungă de câțiva ani. Izolația din fibră de lemn este, de asemenea, un material reciclabil, datorită faptului că este certificat și realizat exclusiv din lemn de pădure. Dacă vrei să-ți izolezi casa sau dacă ești o firmă care se ocupă cu izolarea termică a clădirilor rezidențiale sau comerciale, fibra de lemn poate fi soluția ideală. În plus, te bucuri de acreditare ecologică!

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>