Vacanță cu autorulota. Cât costă să te plimbi un weekend prin țară?

Tânăr sau pensionar, cine nu visează să călătorească mai mult? Majoritatea celor care îndrăgesc natura și timpul petrecut în aer liber cu familia sau prietenii aleg să meargă în vacanțe cu autorulota. Călătorești în funcție de programul tău, rămâi peste noapte în locuri care te interesează, dormi în propriul tău pat și poți să-ți pregătești singur masa. În plus, autorulotele sunt destul de flexibile și confortabile. E ca și cum ai fi acasă, dar te bucuri de locuri noi și experiențe unice. 

Într-o vacanță tradițională cu familia, folosiți propria mașină, stați la hoteluri și luați masa în oraș. Costurile de combustibil, mâncare și cazare sunt semnificativ atenuate dacă alegeți o excursie cu autorulota. Un alt motiv pentru care mulți abandonează vacanțele tradiționale este libertatea pe care ți-o oferă acest tip de călătorie în aer liber. Natura, liniștea și controlul asupra acțiunilor tale îți oferă relaxarea de care ai nevoie pentru a te încărca cu energia de care ai nevoie pentru a te întoarce la rutina obișnuită. 

În ultimii doi ani, pandemia a reprezentat factorul principal de amortizare al numărului de călătorii de la nivel mondial. Preocupările legate de siguranță și teama de infectare cu COVID-19 au afectat extrem de mult turismul, motiv pentru care, odată cu înlăturarea restricțiilor, s-a declanșat și dorința de a petrece mai mult timp în natură. Deci, există într-adevăr o modalitate de a călători și de a câștiga experiențe noi în vremuri pandemice? Dacă evitați să vă cazați în hoteluri sau în case de vacanță, autorulotele sunt opțiunea perfectă, deoarece vă permit să călătoriți fără a fi nevoie să intrați în contact cu prea multe persoane. 

ARKUS CAMP pune la dispoziția clienților săi o flotă cu cele mai noi modele, toate într-o stare perfect funcțională. Conform tarifelor de pe site-ul companiei, puteți inchiria autorulote pentru 6 adulți, la prețul de 90 de euro pe zi. Autoturismul vine dotat cu elemente de confort sporit, spațiu de depozitare și experiențe de neuitat. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>