Anul 2022 începe cu o super ofertă la Pilote de Iarna – patone.ro

Una dintre cele mai avantajoase opțiuni în materie de accesorii pentru pat sunt seturile de perne și pilote. Pe piață există în prezent o gamă variată de astfel de produse, însă nu toate sunt confecționate sub îndrumarea celor mai buni specialiști din industria textilelor. Dacă vreți să obțineți un confort sporit pe tot parcursul nopții, indiferent de anotimp, intrați pe patone.ro și alegeți o super ofertă din gama de pilote și accesorii pentru pat. 

Pentru un somn excelent, trebuie să aveți salteaua și așternuturile potrivite. Creați-vă un mediu optim de dormit, achiziționând produse calitative care pot avea un impact pozitiv asupra somnului. Indiferent de anotimp, pilotele, pernele, lenjeriile și alte accesorii de pat constituie mediul în care corpul se reface după o zi plină de activități. Deși părerile rămân împărțite, specialiștii în sănătate recomandă produse realizate din materiale care promovează igiena și care oferă căldură în nopțile răcoroase. 

Odihna este o parte importantă a rutinei noastre zilnice, motiv pentru care ar trebui să luăm în considerare toate aspectele legate de un somn calitative. Pilotele sunt umplute cu puf, pene sau materiale sintetice. Dacă sunteți predispus la alergii, ideal ar fi să orientați către materialele sintetice din puf pentru a evita mâncărimile și strănutul pe timp de noapte. 

Încă un lucru extrem de important, deși poate părea lipsit de importanță, lenjeria de pat poate avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra calității somnului. Lipsa acestuia a fost corelată cu probleme de memorie, imunitate slăbită, hipertensiune arterială și multe altele. Prin urmare, alegerea corectă a accesoriilor de pat reprezintă un detaliu important ce trebuie luat în considerare atunci când mergeți la cumpărături. 

Nu uitați că pilotele permit o mai bună flexibilitate în comparație cu plapumele tradiționale, adesea formate din straturi mai groase și rigide. Dacă vreți să achiziționați un nou set de accesorii pentru pat trebuie să țineți cont de următoarele aspecte: calitatea materialului, alergiile, dimensiunea, prețul și mediul de dormit. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>