Cum sa va mobilati baia intr-un stil modern

Lucrezi la amenajarea noii tale bai sau esti nemultumit de amestecul de stiluri care domneste suprem si haotic in aceasta zona a casei, pana acum neglijata? Iata cateva sfaturi despre cum sa-ti amenajezi baia intr-un stil modern.

Cum alegi mobila pentru o baie moderna: greseli de stil

Raspunsul la modul de amenajare a unei bai moderne se afla in coerenta stilistica. Acest lucru inseamna ca nu sunt suficiente cateva accesorii de design modern pentru a transforma o baie cu robinete si accesorii din anii 1970 intr-o baie moderna. In gandirea comuna, acestea sunt considerate clasice, chiar daca sunt de fapt invechite, deoarece insusi conceptul de baie din acea epoca este depasit. Astazi, baia nu mai este o camera de serviciu, ci un loc de relaxare si ingrijire corporala. La fel de indepartat de baile moderne este si stilul neo-baroc, cu mobilier rotunjit cu fronturi bombate, mobilier ornamentat cu frize si oglinzi cu rame incrustate. Rezultatul final este o baie bogata, impunatoare, in care predomina culori foarte puternice, cum ar fi auriul si argintul, cu un efect puternic.

Accesorii moderne pentru baie: cele mai particulare

Printre accesoriile care vor contribui la modernizarea baii tale se numara radiatoarele. Acestea sunt adevarate piese de mobilier de design, care combina arta si tehnologia si te fac sa uiti de vechile radiatoare, adesea plasate intr-o nisa sub fereastra.  Vorbind despre arta, baile moderne pot fi decorate cu mobilier baie modern intr-un mod artistic, poti agata pe pereti tablouri cu scrieri si imprimeuri ironice care iti vor aduce un zambet pe fata si iti vor face relaxarea mai distractiva. Una dintre cele mai originale si artistice idei pentru baia ta moderna este tapetul, care este usor de aplicat si de indepartat. Ii va lasa pe oaspetii din baie cu gura cascata si va transforma aceasta camera intr-un cadru unic si special.

De asemenea, agatate pe pereti, este important sa fie expuse aplice de perete, spoturi, plafoniere si lampi suspendate cu linii moderne, de design. In fine, printre accesoriile moderne pentru baie, se numara si omniprezentul hidroscop, o evolutie tehnologica si contemporana a traditionalei perii de toaleta. Cu un aspect estetic placut, hidroscopul garanteaza o mai mare utilitate si igiena decat stramosul sau. Dintre toate ideile de bai moderne pe care ti le-am propus, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalitatii tale si viziunii tale despre o baie moderna. Veti putea face acest lucru fie ca va decorati baia de la zero, fie ca renovati una existenta.

Chiuvete de baie moderne si robinete de baie

Fie ca sunt dreptunghiulare, rotunde sau ovale, suspendate pe perete, independente sau cu piedestal, lavoarele moderne sunt sinteza perfecta a functionalitatii si designului: utilizarea zilnica intalneste linii esentiale, imbogatite de recipiente si spatii de depozitare elegante. Pe langa robinetele si accesoriile de design pentru baia moderna, mai exista si obiectele sanitare. Daca alegeti obiecte sanitare montate pe perete, care sunt acum mai populare decat cele pe podea, baia va beneficia in ceea ce priveste spatiul, curatenia, luminozitatea si stralucirea. Obiectele sanitare suspendate, adica fixate pe perete, economisesc spatiu in profunzime si curata intreaga suprafata a podelei fara a ocupa spatiu. In plus, intreaga podea este iluminata cu un efect de lumina difuza.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>