Cele mai bune idei în crearea unui decor din baloane

Dacă sunteți în căutarea unui design elegant pentru amenajarea unui spațiu festiv, cum ar fi o nuntă, un botez sau o aniversare, arcadele din baloane ar putea fi o idee excelentă. Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare la un eveniment este tipul de baloane pe care ar trebui să-l alegi. Există o mulțime de forme, culori și mărimi, iar fără un cunoscător, alegerea potrivită ar putea fi cam dificil de făcut.

Analizând trendul din ultimii ani, ne putem face și singuri o idee despre cum vrem să arate spațiul, care sunt cele mai populare baloane de petrecere și ce combinații ar trebui să alegem în funcție de tematica stabilită. Majoritatea cunoscătorilor se orientează către categoriile baloane din folie sau baloane cu cifre pentru că sunt mai rezistente, reutilizabile și pot fi umflate cu heliu atât cu pompa, dar și cu ajutorul unui pai, asta în cazul în care te țin plămânii. Mai mult, vin în diverse forme și figurine: rotunde, în formă de stea, inimă, cifre, litere sau chiar cu personaje din desene animate. 

O altă categorie ideală pentru amenajarea spațiilor festive sunt baloanele simple din latex cu care toți suntem familiarizați. Pentru un efect spectaculos poți alege baloane metalizate sau cromate, în special dacă organizezi un eveniment mai excentric. Baloane modelabile sunt, de asemenea, o variantă des abordată la aniversări și nu numai, pentru că poți modela diferite animăluțe sau obiecte pentru cei mici. Copiii le îndrăgesc, iar explozia de culori fac spațiul să arate plin de viață. Să nu uităm de baloanele cu confetti! Sunt transparente și au un efect spectaculos în orice decor, ideale atât pentru petrecerile destinate celor mici, cât și pentru cei mare. 

În cazul în care vreți să optați pentru un design mai îndrăzneț, baloanele cu led stârnesc mult interes. Dacă vă întrebați cum funcționează, mecanismul este destul de simplu. Baloanele au încorporate un led cu baterii prins în interiorul. Tot ce trebuie să faceți este să țineți de ambele capete ale ledului între 2 degete și să apăsați. După ce se aprinde, puteți umfla imediat balonul. Poate că sună, dar nu este deloc complicat și, în cazul în care nu vă descurcați, găsiți numeroase materiale video explicative pe internet. 

Încă puțin și intrăm în lunile de vară! Pentru acest tip de petrecere, baloanele cu apă rămân cea mai distractivă și răcoritoare opțiune. Sunt făcute special pentru sezonul estival și vin în dimensiuni mai mici, astfel încât să le poți gestiona mai ușor. Dacă vă gândiți să organizați o petrecere la piscină sau în grădina casei, baloanele cu apă îți pot anima petrecerea într-un mod plăcut și distractiv. 

Există numeroase modalități de a decora un spațiu festiv cu baloane. Este important să folosești culori strălucitoare și să te asiguri că sunt vizibile din toate unghiurile, astfel încât să obțineți impactul maxim. Intrați pe casacubaloane.ro și consultați gama de oferta și modele. Nu uitați că pentru a atrage atenția tuturor, ai nevoie de profesioniști care să-ți pună la dispoziție cele mai calitative produse. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>