Modele de cadă care îți asigură stil și eleganță

Care sunt principalele modele de cadă asupra cărora trebuie să-ți îndrepți atenția? Cum îți oferă acestea o amenajare de nota 10 și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Bucură-te de o amenajare de nota 10 a băii tale, cu Laguna! Dincolo de elementele de design pe care dorești să le integrezi sau de culorile care vrei să te încânte de fiecare dată, această cadă baie este o componentă importantă. 

Cada, pe lângă rolul funcțional pe care îl are, poate aduce cu ușurință armonie în amenajarea interioară. Tocmai de aceea, trebuie să acorzi atenție acestei alegeri! Partea frumoasă în amenajarea băii este că ai posibilitatea de a alege ce consideri că este mai potrivit pentru tine și ce reușește cu adevărat să-ți capteze atenția. Laguna este locul în care vei găsi foarte multe accesorii potrivite pentru baia ta, menite să aducă acel element de noutate de care ai nevoie.

Și pentru că am spus deja că această cadă baie este un element important, în articolul de astăzi ne-am propus să discutăm despre acele modele care îți pot asigura stil și eleganță, și în același timp, confortul de care ai nevoie.

Iată care sunt propunerile noastre:

      1. Cada de colț

Cada de colț este cu siguranță o alegere potrivită, cu atât mai mult când vorbim despre băile care sunt înguste! Poziționată pe colț, această cadă îți va permite să te bucuri și să eficientizezi spațiul de care dispui în baia ta. Optând pentru acest model care denotă eleganță și confort în același timp, te vei putea bucura de luxul de a integra și alte elemente de design, fără a te simți constrâns sau limitat de spațiul îngust pe care îl ai la dispoziție.  

Această cadă de colț este una cu adevărat specială, iar la Laguna vei găsi acele modele care sunt potrivite atât pentru a fi poziționate în partea stângă, cât și pentru a fi integrate în partea dreaptă. Și cu această ocazie, poți da startul amenajării băii tale! Dacă până acum ți se părea greu și nici nu îndrăzneai să te gândești la cum ți-ai putea amenaja acea baie care nu îți oferă spațiul de care aveai nevoie, lucrurile devin mai simple cu ajutorul acestor modele pe care le vei regăsi cu ușurință la Laguna, sub acea formă pe care ți-o dorești. 

Această cadă de colț se regăsește atât sub formă rotundă, cât și asimetrică, în diferite dimensiuni, în diferite colecții, care îți aduc promisiunea unui element de noutate în baia ta și unei amenajări de nota 10. Alege cu dragoste!

      2. Cada freestanding

Dacă îți dorești un model de cadă care să te ajute să te bucuri de o amenajare modernă, de stil și de eleganță, atunci cu siguranță cada freestanding este potrivită pentru tine! Aceasta a reușit să-și câștige popularitatea prin intermediul schimbării pe care o aduce în fiecare baie în care este integrată, pentru că este acel element a cărui farmec se va păstra mult timp și de care nu te vei putea plictisi vreodată. Cada freestanding nu se va demoda prea curând, mai ales prin simplul fapt că reușește să cucerească orice persoană, din primele minute.

La Laguna regăsești cada freestanding în diferite forme, precum dreptunghiulare sau ovale, ceea ce îți va permite să alegi ce consideri că este mai potrivit. Această cadă este regăsită în culorile alb sau negru, mate sau lucioase, sau, de ce nu, îmbinate! Ai posibilitatea inclusiv de a alege din ce material să fie realizată această cadă freestanding, însă este bine  de știut încă de la bun început că Laguna îți aduce promisiunea unor căzi rezistente în timp, a căror aspect se vor menține o lungă perioadă de timp, fără îndoială.

Și iată cum amenajarea băii devine mai simplă decât ai fi crezut! Amenajarea băii nu este deloc grea, atâta timp cât ai alături de tine un partener de nădejde, cu ajutorul căruia vei putea găsi mereu acele soluții de care ai nevoie. 

Noi suntem Laguna.ro și ne bucurăm să fim alături de tine! 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>